CHRISTMAS DINNERSHOW

julevent_1
PAKETERBJUDANDE från 1820kr/person DEL I DUBBELRUM

Övernattning inklusive frukost samt entrebiljett till Christmas Dinnershow

ENTRÉBILJETT  795kr/person

Glöggmingel, dinnershow & trerättersmiddag ex dryck 

Redan när ni stiger av färjan på Marstrandsön händer något magiskt i kroppen. Långt från storstadsbruset omsveps ni av lugnet som finns här ute och som är särskilt påtagligt den här tiden på året. Efter en promenad bort till Kungsplan som finns på den norra delen av ön möter ni oss på Kurhotellet.

 

Väljer ni att komma redan på förmiddagen finns möjlighet att lämna av bagaget hos oss och ta en härlig promenad runt ön och uppleva havet på nära avstånd. När rummet är redo för incheckning kan det vara skönt att krypa i badrocken, stoppa in fötterna i tofflorna och ägna en stund åt bastu- och vinterbad för en härlig avkoppling. Fortsätt gärna att njuta av lugnet framför vår värmande brasa med något gott att dricka och med hänförande utsikt över horisonten.

 

När kvällen närmar sig är det dags att svida om och ta den korta promenaden bort till Societetshuset för kvällens Dinnershow. Ni välkomnas till ett juldoftande glöggmingel och stämningsfull musik. Till bords serveras en julinspirerad trerätters middag under tiden som Jamladies underhåller med sin sprakande show. Dryck tillkommer!

 

När kvällen börjar dra sig mot sitt slut är det dags att bege sig mot Kurhotellet igen och se fram emot en god natts sömn följt av en vackert uppdukad frukost morgonen därpå. Om ni inte har bråttom hem är en tur upp till Carlstens fästning något vi varmt rekommenderar.

KONTAKT

KURHOTELLET MARSTRAND

Kungsplanen, 442 67 Marstrand

Tfn: 0303-600 10        

info@marstrandskurhotell.com

Powered by Honest