VÅRT PAKETUTBUD

Ta del av våra paketerbjudande och läs mer om våra kommande evenemang ute på Marstrand.

Kallbad

AVKOPPLING VID HAVET

En helg på fantastiska Marstrand med vinterbad, bastu, gym och god mat.

Avkoppling och återhämtning i våra stilfulla och vackra rum är som balsam för kropp och själ. Under din vistelse har du fri tillgång till vårt gym, bastu och brygga med badstege. På lördagskvällen avnjuter ni en skaldjursmiddag med ett glas vin framför brasan i vår mysiga matsal. Det finns mycket att uppleva på vår historiska och ibland moderna ö. Känn kropp och själ fröjdas och mötas under just denna dags väderförhållanden på en fantastisk promenad runt ön med stort mervärde oavsett vädergudarns sämja eller osämja. Och om det är en liten tillstymmelse till oväder eller kraftig vind så är det ut mot Skallens Fyr man ska gå med kameran i högsta hugg. Det är där Kattegatt möter Skagerrak, och det är där man tar fram kameran i alla lägen.

Pris från 2950kr, priset gäller för 2 personer

Påskmiddag

PÅSKÄGG

Kom till oss på Marstrand och fira in vårens ankomst med vårt påskpaket.

Under påsken blomstrar ön upp igen och butikerna börjar smått öppna upp inför den stundande säsongen. Redan på färjan över till vår vackra ö infinner sig lugnet och en liten promenad senare är du framme hos oss på Kurhotellet. Vid incheckning välkomnas ni med ett glas mousserande vin och tilltugg, väl inne på rummet finner ni en hemlig påskgåva som överraskning. En kort promenad upp till det anrika Societetshuset väntas en trerätters middag i påsken och vårens tecken serverat framför Marstrands havsvatten. Besök vårt exklusiva gym, eller varför inte ta ett uppfriskande dopp i havet följt av en varm bastu. Passa på att utforska Marstrands fantastiska natur med stopp på både historiska och sevärda platser.

Välj mellan lilla och stora Påskägget. Pris från 3650kr, paketet gäller för 2 personer.

Lobster

HUMMERFISKE

Hummerpaket med hummerfiske och middag

En del saker kan man bara göra en viss tid på året och det är just det som gör dem så exklusiva. Hummerfisket startar alltid första måndagen efter den 20 september. Vattnet runt Marstrand är erkänt för sitt fina hummerfiske och det är därför som de mest erfarna hummerfiskarna bor just här. Följ med dem ut på en oförglömlig tur där ni själva sliter och drar upp redskapen från botten, rensar burarna, på förhoppningsvis hummer, och till sist agnar om för att sätta tillbaka buren på en riktig gäv plats. Under tiden tar ni del av skepparens kunskap om hummerfisket hemligheter. Efter denna upplevelse på havet beger ni er till sjöboden för att tillaga och njuta av er fångst samtidigt som ni diskuterar dagens utflykt.

Snart tillgängligt för bokning

Julkula

JULSHOW

Julig tillställning med god mat och dryck

Under december månad pyntas Societetshuset och Kurhotellet i vacker julskrud. Under sommarmånaderna må Marstrand skina i sin högtid men under vintern ligger allt lugnt och stilla och havets isar knarrar när frosten biter. Ett lugn som sällan hittas inne bland storstadens sus och brus. Vi skapar en stämningsfull miljö ute på Kungsplan när snön ligger vit på marken och ni möts av sprakande eldkorgar och marschaller. Det dukas upp för julmiddag inne på anrika Societetshuset under gnistrande kristallkronor och levande ljus. På scenen underhålls ni av en julshow samtidigt som ni intar er trerättersmiddag.

Snart tillgängligt för bokning

KONTAKT


KURHOTELLET MARSTRAND
Kungsplanen, 442 67 Marstrand
Tel: 0303-600 10

info@marstrandskurhotell.com
Hitta hit

Powered by Honest