Skaldjursfiske
Möte
Vandring
Möten
Gym
Bastu

MÖTEN & KONFERENS

Societetshuset

Societetshuset Marstrand

Marstrands Kurhotell

Våra konferens- & mötesrum har alla sin egen personliga stil och är utrustade med teknisk utrustning såsom TV-skärm med HDMI-kabel och Wi-Fi. I lokalen serverar vi för- & eftermiddagskaffe samt att vi dukar fram anteckningsblock, pennor, fruktfat och vatten. Konferenser och möten som bokas via oss hålls uppe på Societetshuset som ligger i nära anslutning till Marstrands Kurhotell. Vi lägger stor vikt på service och en helhetsupplevelse, därför hjälper vi till att skräddarsy era önskemål i den mån vi kan för att när ni lämnar ska känna er nöjda och glada över er vistelse hos oss. Önskar ni förslag och bokning av aktiviteter i samband med er vistelse hjälper vi gärna till med detta också. 

 

Längre ner på sidan kan ni läsa mer om vilka mötesrum och lokaler vi kan erbjuda. Under lågsäsong januari-mars har ni som företag möjlighet att hyra hela Marstrands Kurhotell och ha det exklusivt för er själva. Vi erbjuder 39 rum, både dubbel- och enkelrum.

 

Är ni intresserade av att boka konferens hos oss eller få prisuppgifter gör ni det bäst genom att mejla era önskemål till

bokning@marstrandskurhotell.com

VÅRA KONFERENS OCH MÖTESRUM

OSCAR DEN 2:E

I vårt mötesrum Oscar den 2:e sitter ni bekvämt i Manchester stolar med gott om plats vid bordet. Här kan ni sitta upp till 10 personer och njuta av havsutsikten uppe på Societetshusets norra del med en egen utgång till Verandan.

DROTTNING SOFIA

I den södra delen av Societetshuset finner ni vårt mötesrum Drottning Sofia med plats upp till 12 personer. Rymligt och charmigt mötesrum med gott om plats runt bordet. Här kan ni kliva rakt ut på Verandan och beskåda en fantastisk utsikt över havet. 

BLÅA SALONGEN

Önskar ni konferera i större sällskap kan ni boka vårt vackra mötesrum Blåa Salongen med plats upp till 18 personer. Salongen är väldigt praktisk och flexibel när det gäller möblering av bord, ni kan till exempel sitta i skolsittning, långbord, styrelsesittning, öar etc. Vi tillgodoser era önskemål.

KONTAKT


KURHOTELLET MARSTRAND
Kungsplanen, 442 67 Marstrand
Tel: 0303-600 10

info@marstrandskurhotell.com
Hitta hit

Powered by Honest