LEDIGA TJÄNSTER

Vill du vara en del av vårt hotellteam, möta unika gäster, jobba i en oslagbar miljö och förbättra ditt CV med en omtalad arbetsplats? Nu söker vi nya kollegor inför sommaren 2024 till Marstrands Kurhotell.

Helgservis

Vi söker en engagerad och serviceinriktad person till vårt team som servis på helger och event. Som en del av vårt team kommer du att vara delaktig i att ge våra gäster en enastående upplevelse och se till att deras behov och önskemål uppfylls på bästa möjliga sätt.
Dina huvudsakliga ansvarsområden är: Servera och ta beställningar från gästerna på ett vänligt och professionellt sätt. Förbereda mat och dryck samt se till att rätt beställning levereras till rätt bord och på rätt tid. Hålla din arbetsstation ren och välordnad för att säkerställa en effektiv service. Samarbeta med köket och andra servispersonal för att säkerställa att måltider serveras smidigt och i tid. Hantera betalningar och upprätta fakturor vid behov.

Tjänsten är behovsbetonad med start i maj. Timlön.

RECEPTION

Nu söker vi dig som är passionerad, driven och älskar att ge våra gäster upplevelser utöver det vanliga. Att ge högklassig service och tillgodose gästens behov innan de ens anlänt till hotellet genom att skapa ett mervärde för gästens upplevelse faller naturligt för dig. Du gillar att jobba i team samt självständigt och hjälper till där det behövs på hotellet. Du kan jobba flexibelt både mornar, kvällar samt helger. Din roll innebär att du kan vara den första eller den sista gästen möter och därav är det oerhört viktigt att du alltid är på tå och överträffar gästerna förväntningar. Dina arbetsuppgifter kan vara att checka in/ut våra gäster, ta emot samtal och svara på mejl, lägga in bokningar i vårt bokningssystem VisBook, hjälpa till med övriga sysslor på hotellet. Vi ser gärna att du talar god engelska och meriterande om du jobbat med liknande arbete tidigare men inget krav. Tjänsten är säsongsbetonad med start i maj. Timlön.

VAKTMÄSTERI

Vi söker en glad, social och flitig vaktmästare som är ansvarstagande och gillar att jobba i högt tempo. Du kan jobba flexibelt både mornar, kvällar samt helger. Du kommer att jobba i ett härligt team med andra men också ha självständiga sysslor. Dina arbetsuppgifter kan vara poolskötsel, hämta/lämna bagage och gäster med golfbil, ta emot leveranser med mera. Tjänsten är säsongsbetonad med start i maj. Timlön.

HOUSEKEEPING

Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och serviceminded. Våra gästers upplevelse är vår högsta prioritet och lägger stor vikt på att resultatet blir till våra gästers belåtenhet. Dina arbetsuppgifter omfattar hotellstädning inom hotellet samt sociala ytor och närliggande faciliteter. Tjänsten är säsongsbetonad med start i maj. Timlön.

FRUKOSTVÄRDINNA

Vi söker dig som tycker om att jobba i högt tempo, är stresstålig, social och glad. Som frukostvärdinna står du för en viktig del i våra gästers upplevelse och du ska därför vara serviceminded och se till så att våra gäster får en bra start på morgonen. Planera och förbereda frukost, duka av och diska är några av dina arbetsuppgifter. Tjänsten är säsongsbetonad med start i juni (eventuellt helger i maj). Timlön.

Vi tillsätter tjänsterna löpande så är du intresserad skicka din ansökan till info@kungsplan.se