Romantikpaket

Upplev oförglömlig romantik på vackra Marstrand – vårt lyxigaste paket!
Välkomna till en drömlik tillflyktsort för er kärlekshistoria. Med vårt exklusiva romantikpaket skapar vi en oförglömlig och unik upplevelse för er båda.

Romantikpaket 1 natt

Dela kärlekens magi i vårt exklusiva Romantikpaket på Kurhotellet! Skäm bort dig själv och din älskade med en oförglömlig upplevelse för två.

Vid ankomst blir ni välkomnade med ett glas mousserande vin, som ni kan njuta av medan den underbara utsikten över havet från vårt eleganta hotell tas in.

Stig in i ert smakfullt inredda rum med romantisk atmosfär i åtanke – chokladpraliner, mjuka textilier och lyxig inredning kommer att göra er vistelse extra speciell. 

Slå er ner i mysiga rum och låt avkoppling och välbefinnande koppla av i varandras sällskap medan ni njuter av varje ögonblick tillsammans. 

På kvällen välkomnar vi er till en oförglömlig middag i hotellets egen matsal med utsikt över det norra hamninloppet. Upplev smakrikedom i tre exklusiva rätter, tillagade med noggrant utvalda råvaror för säsong som garanterar en fantastisk gastronomisk upplevelse.

Ingår i paketet:
Bubbel vid ankomst
Lyxiga chokladpraliner
Entré till bad & bastu
Entré till vårt toppmoderna gym
3-rätters middag 
Frukost med havsutsikt

Pris per person: 1 895 kr