VÄLKOMMEN TILL KURHOTELLET PÅ MARSTRANDSÖN

Marstrandsön i Bohusläns skärgård erbjuder unika förutsättningar för lugn och återhämtning. I denna fantastiska miljö, med vatten i alla riktningar, stilla solnedgångar och en historia av kungligt andrum, väntar Marstrands Kurhotell.

Vårt genuina retreathotell erbjuder optimala möjligheter till avkoppling men även förebyggande friskvård. För dig som vill fira bröllop eller någon annan högtidsstund är kurhotellet också en perfekt plats, med såväl högkvalitativt boende som festmiddagar för stora sällskap i det vackra Societetshuset.

Men framförallt erbjuder vi en helt unik miljö som tar avstamp i 1800-talets kurbadande, med fokus på lugn och ro på den bilfria ön Marstrand.

Våra paket

Kampanj

Ge bort en tidig julklapp till dina nära och kära

Upplev Marstrands enastående atmosfär. Upptäck den magiska stämningen på denna historiska ö – en möjlighet för både gamla och nya kunder att besöka Marstrand på den kanske mest underbara tiden på året. Ange rabattkoden julklapp23 när ni bokar för de rabatterade priserna.

Möten & konferens

MÖTEN I KULTURHISTORISK MILJÖ

Ligger ni i startgroparna för planering av er nästa konferens, ledningsgruppsmöte eller kickoff? Konferens på Marstrandsön omgiven av havet skapar oändliga möjligheter för kreativitet och utveckling. Kom bort från storstadsbruset och landa på Marstrandsön i en hänförande miljö.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required