Hummerpaket

Upptäck hummerfiskets magi med våra fantastiska fiskepaket inklusive boende. Njut av en avkopplande vistelse samtidigt som du utforskar det vackra havet och fångar dina egna delikata humrar. Med vårt paket får du allt du behöver för en minnesvärd fiskeupplevelse. Boka nu och låt oss ta hand om resten!

HUMMERPAKET 1 NATT

Följ med oss på ”Jakten efter Havets svarta GULD”. Hummerfisket startar alltid första måndagen efter den 20 september. Vattnet runt Marstrandsön är erkänt för sitt fina hummerfiske och det är därför som de mest erfarna hummerfiskarna bor just här. Följ med ut på hummerfiske 12:30 runt Marstrand och njut av den fantastiska Bohuslänska skärgården, ta del av skepparens kunskaper om hummerfiskets hemligheter samtidigt som du drar upp tinorna från botten, rensar burarna och agnar om. Efter denna upplevelse på havet är det skönt att komma tillbaka till hotellet och koppla av en stund innan kvällens 5-rätters hummermiddag.
I paketet ingår:
Hummerfiske 12:30 på lördag i 2-3 timmar och lån av utrustning (ej skor).
Efter fisketuren finns möjlighet till bad & bastu.
5-rätters hummermiddag, ex dryck.
Frukost inklusive havsutsikt

Pris per person: 3 099 kr

HUMMERPAKET 2 NÄTTER

Kommer du långväga ifrån eller önskar ha lite mer tid för din dag rekommenderar vi verkligen detta paket.

Anländ på fredag eftermiddag och starta er vistelse med en fantastisk 2-rätters middag. Varva ned för att ladda upp era batterier inför morgondagens fiske. Välj mellan fiske 09:00 (rekommenderas) eller 12:30. 

I detta paket kan du välja om du vill följa med ut på hummerfiske 09:00 eller 12:30 runt Marstrand. Njut av den fantastiska Bohuslänska skärgården, ta del av skepparens kunskaper om hummerfiskets hemligheter samtidigt som du drar upp tinorna från botten, rensar burarna och agnar om. Efter denna upplevelse på havet är det skönt att komma tillbaka till hotellet och koppla av en stund innan kvällens 5-rätters hummermiddag.
I paketet ingår:
Fredag:
Fantastisk 2-rätters middag på fredag
Frukost inklusive havsutsikt.

Lördag:
Hummerfiske 09:00 eller 12:30 på lördag i 2-3 timmar och lån av utrustning (ej skor).
Efter fisketuren finns möjlighet till bad & bastu.
5-rätters hummermiddag, ex dryck.
Frukost inklusive havsutsikt.

Pris per person: 4 098 kr