MÖTEN & KONFERENS

Konferens på Marstrandsön omgiven av havet skapar oändliga möjligheter för kreativitet och utveckling. Kom bort från storstadsbruset och landa på Marstrandsön i en hänförande miljö. 

 

Våra konferens- & mötesrum har alla sin egen personliga stil och är utrustade med teknisk utrustning såsom TV-skärm med HDMI-kabel och Wi-Fi. Vi tar emot stora som små grupper. I lokalen serverar vi för- & eftermiddagskaffe samt att vi dukar fram anteckningsblock, pennor, fruktfat och vatten. Konferenser och möten som bokas via oss hålls uppe på Societetshuset som ligger i nära anslutning till Marstrands Kurhotell. Vi lägger stor vikt på service och en helhetsupplevelse, därför hjälper vi till att skräddarsy era önskemål i den mån vi kan för att när ni lämnar ska känna er nöjda och glada över er vistelse hos oss. Önskar ni förslag och bokning av aktiviteter i samband med er vistelse hjälper vi gärna till med detta också. 
Längre ner på sidan kan ni läsa mer om vilka mötesrum och lokaler vi kan erbjuda. Under lågsäsong januari-mars har ni som företag möjlighet att hyra hela Marstrands Kurhotell och ha det exklusivt för er själva.

 

Önskar ni komma i kontakt med oss? Mejla direkt till bokning@marstrandskurhotell.com

Våra konferens & mötesrum

OSCAR DEN 2:E

I vårt mötesrum Oscar den 2:e sitter ni bekvämt i Chesterfield stolar med gott om plats vid bordet. Njut av havsutsikten uppe på Societetshusets norra del med en egen utgång till Verandan.

DROTTNING SOFIA

I den södra delen av Societetshuset finner ni vårt mötesrum Drottning Sofia. Rymligt och charmigt mötesrum med gott om plats runt bordet. Här kan ni kliva rakt ut på Verandan och beskåda en fantastisk utsikt över havet.

BLÅA SALONGEN

Blåa Salongen är väldigt praktisk och flexibel när det gäller möblering av bord, ni kan till exempel sitta i skolsittning, långbord, styrelsesittning, öar etc. Vi tillgodoser era önskemål.

STORA SALEN

För stora sällskap kan den vackra kristallsalen hyras för konferens. Med scen, högtalarsystem och massor av plats erbjuds ni en alldeles unik plats för möte och utveckling. Vi erbjuder runda och rektangulära bord som kan formas i vilken sittning ni önskar.

Fiskeäventyr
Kajak
Tennis
Guidade turer
Föregående bild
Nästa bild

AKTIVITETER

Passa på att ta in miljön och ge er ut till havs på ett spännande fiskeäventyr. Fiska skaldjur, makrill eller hummer när hummersäsongen drar igång i september. 

 

Kajakuthyrning ger er möjlighet att utforska de små öarna runt om skärgården, perfekt tillfälle att ta en medhavd fika på vägen också. 

 

Vid Kurhotellet finns det också en fin tennisbana att hyra där vi har utrustning såsom rack och bollar till låns/uthyrning. 

 

Vill man utforska mer om Marstrandsön och dess unika historia finns guidade turer runt ön eller på fästningen. Tipspromenader med geo-caching finns att tillgå också, en rolig aktivitet som passar alla. 

 

Vi skräddarsyr era önskemål och skapar innehållsrika paket med en härlig mix av möten och aktiviteter.